Företaget

 

Vårt företag

 

Värnamo Sängkläder AB startade 1951. Från början och genom åren har fokus legat på produktutveckling och produktionsutveckling. Tillverkningen bedrivs i företagets moderna fabrik i Värnamo.

Vi är ett äkta småländskt familjeföretag som idag drivs av tredje generationen sedan starten.
Kvalitet, flexibilitet och service är nyckelbegrepp för Värnamo Sängkläder AB.
Läs mer om företagets historia här.

 

Varumärke

Värnamo Sängkläder AB’s egna varumärke är Varnamo of Sweden. Återförsäljare finns över hela Sverige, i butiker från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Både i fysiska butiker och webbshoppar. Företaget har även en egen webbshop.

Vi vill tillverka varor som håller i årtionden och kan därför erbjuda dig som kund ett stort urval av produkter som är märkta med Öko-Tex Trygg Textil.

Denna Humanekologiska miljömärkning borgar för att varorna är fria från hälsofarliga kemikalier vilket är särskilt bra för dig som är allergiker.

 

 

Certifikat

Vi vill tillverka varor som håller i årtionden och kan därför erbjuda dig som kund ett stort urval av produkter som är märkta med Öko-Tex Trygg Textil.

Denna Humanekologiska miljömärkning borgar för att varorna är fria från hälsofarliga kemikalier vilket är särskilt bra för dig som är allergiker. Vi har Öko-Tex både för baby och vuxen.

Vi kan inom vissa produktsegment även erbjuda ekologiskt odlad bomull.

Denna bomull odlats helt utan bekämpningsmedel. Allt för att kunna erbjuda dig som konsument produkter av högsta kvalitet.

Vi tar fram kundanpassade tvättråd och iläggsblad. Även förpackningen kan kundanpassas med antingen en enklare vacuumpåse eller en lyxigare påse med bärhandtag.

 

Kontakta oss