Enligt kundens önskemål

 

Private labels

Värnamo Sängkläder AB har ett stort eget sortiment men erbjuder gärna kundanpassade produkter med eget varumärke. Tillsammans med vårt produktutvecklingsteam kommer vi överens om den bästa lösningen för just er. Vi tar fram kundanpassade tvättråd och iläggsblad. Även förpackningen kan kundanpassas med antingen en enklare vacuumpåse eller en lyxigare påse med bärhandtag.

 

Legotillverkning / lönsömnad

Vi har stora möjligheter att hjälpa er med lönsömnad och legotillverkning av era befintliga produkter. Exempel på produkter som vår sömnadsavdelning kan hjälpa till med: Sängtoppar, vändbara madrasser, bäddmadrasser, kontinentalmadrasser. Vi har idag en stor produktion av täcken och kuddar till hotell och sjukhus samt till olika tvätterier. Vi har duktiga sömmerskor och tillskärare, även för er med väldigt högt ställda krav.
Har ni quiltade produkter i ert sortiment? Vi har flertalet quiltmaskiner som klarar quiltning upp till 300 cm bredd med både kardad och fixerad fiber.

 

Leveranser och service

Vi har alltid stora mängder av material i lager för att kunna erbjuda korta leveranstider och upprätthålla en hög leveranssäkerhet. Värnamo Sängkläder AB har en lång historia och stor erfarenhet av export till olika länder. Vid varje enskilt fall antingen det gäller stora containersändningar eller mindre leveranser erbjuder vårt team det mest fördelaktiga och tryggaste fraktsättet för kunden.